Praktisch

Wanneer?

Effenaf gaat dit jaar door op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli 2024. Vrijdag bestaat uit een knalfuif met bekende DJ’s vanaf 21u tot 03u. Zaterdag start met een Kubb-tornooi om 12u, en doorlopend live muziek van 15u tot 00u. Vervolgens is er een after party van 0u tot 3u.

Wie organiseert Effenaf?

Effenaf Festival wordt georganiseerd door JeTi vzw, het jeugdhuis van Tielen.
Dit is onze werking in een notendop: wij bieden als jeugdhuis een laagdrempelige ontmoetingsplek voor jongeren aan om met vrienden naartoe te komen, zichzelf verder te ontwikkelen en ze zo alle kansen te geven om hun talent te laten zien. Zo zijn we elke vrijdag open.

Door op Effenaf iets te komen drinken, steun je de werking van het jeugdhuis en dus ook de verdere ontwikkeling van de Tielense jongeren. Zo kunnen alle jongeren die dat willen van een veilige, ongedwongen en bovenal voordelige avond uit met vrienden genieten.

Door deze zomer van een paar optredens te komen genieten, en daarbij van de nodige hapjes en drankjes te genieten, steun je dus de ontwikkeling van jongvolwassenen uit ons dorp en omstreken. Alvast bedankt voor uw steun!

Wil je meer info over de werking van ons jeugdhuis? Breng dan gerust een bezoekje aan onze website: www.jeti.be

Wat is Effenaf?

Het festival werd voor het eerst georganiseerd in 2010 ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van JeTi.
Effenaf is een gezellig festival in het hartje van Tielen. Ons concept is simpel: goede muziek, goedkoop eten en drinken en leuk voor jong en oud.

Daarom proberen we steeds een breed gamma aan genres en bands te voorzien. Is er steeds kinder- en randanimatie. Dit in de vorm van springkastelen, gekke fietsen, kindergrime en nog andere activiteiten voor kinderen! Als randanimatie voorzien we steeds een Kubb-Cup of dus een kubb toernooi, meer info hierover vind je hier!

Daarnaast is inkom op zaterdag ook steeds volledig GRATIS!!! Vanaf 2023 is hier een (betaalde) knalfuif aan toegevoegd op vrijdag, hier willen we nog eens extra inspelen op onze lokale jeugd! Betalen kan op Effenaf op twee manieren: uiteraard met cash geld, maar ook met bancontact. Als je geld op is moet je dus niet naar de bank, maar kan je gewoon je bonnetjes kopen met je bankkaart.

Waar is Effenaf?

Het festival vindt plaats op de Belgacom Parking, dit is de parking naast het station van Tielen. Deze ligt vlak aan de dorpskern, Tielendorp. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je de trein neemt, moet je afstappen aan het station van Tielen, wandel dan nog een vijftigtal meter en je bent op Effenaf!
Als je de bus neemt, stap je best af bij de ‘Tielendorp’ halte, deze bevindt zich vlakbij het oude gemeentehuis en ligt op zo’n 100 meter van Effenaf Festival.
Kom je met de fiets, zet deze dan best in de fietsenstalling aan het station van Tielen.
Als je met de auto komt, parkeer je deze best op de parking over de Spar (Tielendorp, Tielen 2460) of de parking aan de oude brandweerkazerne! In en rond Tielendorp zullen wegaanwijzers staan naar de ingang van Effenaf en naar de crew/artiesteningang!

Sponsoring

Een grote reden dat Effenaf Festival kan blijven bestaan is mede dankzij onze geweldige sponsors! Interesse om te sponsoren of benieuwd wie ons sponsort? Kijk dan zeker eens op onze sponsorpagina!