Luie Louis


Luie Louis – Neffenafstage – 20 uur

Nog een primeur dit jaar is weggelegd voor de eerste hiphop / rap artiest op onze affiche. Deze eer is weggelegd voor de Antwerpse Luie Louis aka Louwillie aka de King van de Ringlaan of gewoonweg Louis Wouters!

Je kent hem misschien nog als een deel van het hip hop collectief ‘Netwerk’ dat vorig jaar besloot om een pauze te nemen van onbepaalde duur. Deze jonge hond ging echter door met zijn soloproject dat vorig jaar in december leidde tot een sterke eerste plaat genaamd ‘Love Life Louis’. Op deze plaat staan samenwerkingen met o.a. Zwangere Guy, Blu Samu, NAG, Thor (ja die van tocht door het donker) en nog vele anderen. Een van de songs op dit album staat ook op compilatie album van Studio Brussel ‘Rappers van Eigen Kweek’ die werd samengesteld door niemand minder dan Lefto. Daarnaast begon hij samen met tal van andere jonge rappers, een nieuw hiphop collectief genaamd ‘Roedel’. Waarmee hij dit jaar nog een zaal van de Ampere zal inpalmen.

Hij krijgt niet enkel vanuit de hiphop scene zelf veel support, maar is ook een graag geziene gast op zowel hiphop als ”mainstream allround” evenementen in en rond Antwerpen. Zo werd hij ook reeds opgepikt door MNM’s programma ‘UrbaNice’.
In Tielen en de Kempen is hij echter nog niet geweest, dus laten we hem een warm welkom geven.

Afspraak om 20 uur aan de Neffenafstage!

Vind Luie Louis op:
Facebook 
Instagram
Youtube
Soundcloud
Bandcamp (waar je zijn album kan kopen voor slechts 6.99)
Spotify